Ceremóniamester

Rádiós-televíziós műsorvezetőként elég sokat tanulok a szakmából minden téren. Ezeket kamatoztatom is, hiszen több kisebb-nagyobb rendezvény háziasszonya vagyok országszerte és szerencsére számtalan esküvőn töltök be ceremóniamester szerepet.

Büszke vagyok, hiszen Magyarország piacvezető cégeinek a rendezvényein lehetek a műsorvezető, így több tíz embertől akár több ezer emberig kell koordinálnom, szerveznem, lebonyolítanom.

Az esküvő sem más, de valahogy mégis. Az esküvő meghitt, ahol minden apró pillanat, mozdulat számít. Számít, hogyan érzik magukat a családtagok, a vendégek, a barátok. Számít, ki milyen töltettel távozik és a legfontosabb, amikor később találkoztok vajon emlékeznek még az esküvőtökre? Bizton állítom, hogy igen.
Ez az én feladatom, hogy felejthetetlenné tegyem azt a napot.

Az esküvő előtt, már az első beszélgetéstől segítek a tervezésben, szervezésben. Segítem az esküvő előtti felkészülést a személyes tapasztalataimmal, tanácsokkal. Szükség szerint segítek megfelelő esküvői helyszínt, ruhakölcsönzőt, fotós-videóst, dekoratőrt, cukrászt, virágost találni.

Amikor eljött a “Nagy” nap számotokra, mögöttetek állok, leveszem a terheket és apróbb megoldandó problémáitokat, hogy ez a nap csak rólatok szóljon.  Mindezt, aki ismer tudja, hogy “Editke stílusban” apró figyelmességekkel  még emlékezetesebbé teszem számotokra.

A munkám az életem, így számomra a munkáim elvégzése során a 100% kevés, ezért teszek mindig hozzá valami pluszt, ami még emlékezetesebbé teszi életetek legszebb napját.

” Nem tudunk elég hálásak lenni neked! Csoda volt amit csináltál, minden pontosan úgy ment ahogy azt mi elképzeltük. Boldogok, elégedettek vagyunk, és tele a lelkünk a tegnap esti hangulattal még mindig!  ❤️
Dani és Ani “