Szertartásvezető

Esküvőtök legfontosabb része maga az esküvői szertartás. Benne van minden érzelem, minden érzés, ami mindeddig megfogalmazódott bennetek egymás iránt. Ez a katarzis, a beteljesülés, hiszen ez a pillanat varázslatos és örök.
Az esküvői szertartást, nem egy darab papír és nem is egy hivatal határoz meg, hanem egy érzés. Az esküvő legfontosabb pillanata, ne egy elkapkodott, unalmas.
Legyen érzelmes, könnyfakasztós, hidegrázós, mosolygós, kacsintós, nevetős, elgondolkodtató és egyben gyönyörű, szerintem.
Mindez akkor adható át a legjobban, ha személyesen ismerjük egymást. Találkozunk párszor az esküvő előtt, beszélgetünk, meséltek magatokról és nem utolsó sorban kisebb-nagyobb titkokba avattok be.
Ezek után biztosan ütős szertartás lesz, erre magam vagyok a garancia!

” Kedves Edit, nagyon köszönjük neked a csodát amit átélhettünk általad. Egyszerűen gyönyörű és tökéletes volt a szertartás. Örök emlék, beleremeg a szívem ha vissza emlékszek. A lagzi is nagyon jól sikerült, jól érezték magukat a vendégek és mi is. Tánc is volt beszélgetés is, móka is kacagás is. Tökéletes volt. 😍❤️ ” – Orsi  május 18. Verba Tanya